Current track

Title

Artist

Current show

Layan Malam

9:00 pm 12:00 am

Current show

Layan Malam

9:00 pm 12:00 am


Now On Air

Layan Malam

9:00 pm 12:00 am


SHOW D'LAYAN


Choose a day


#LayanKanAje Non-Stop

12:00amIsnin

12:00amIsnin

Layankan hiburan dan maklumat tanpa henti[...]

Learn more

Layan Pagi

10:00amIsnin

10:00amIsnin

Momento Pagi Perlu Dilayan    [...]

Learn more

Layan Petang

2:00pmIsnin

2:00pmIsnin

Bersama menghitung detik kebebasan  [...]

Learn more

Layan Senjakala

7:00pmIsnin

7:00pmIsnin

[...]

Learn more

Layan Malam

9:00pmIsnin

9:00pmIsnin

Tiada yang berhenti berdetik  [...]

Learn more

#LayanKanAje Non-Stop

12:00amSelasa

12:00amSelasa

Layankan hiburan dan maklumat tanpa henti[...]

Learn more

Layan Pagi

10:00amSelasa

10:00amSelasa

Momento Pagi Perlu Dilayan    [...]

Learn more

Layan Petang

2:00pmSelasa

2:00pmSelasa

Bersama menghitung detik kebebasan  [...]

Learn more

Layan Senjakala

7:00pmSelasa

7:00pmSelasa

[...]

Learn more

Layan Malam

9:00pmSelasa

9:00pmSelasa

Tiada yang berhenti berdetik  [...]

Learn more

#LayanKanAje Non-Stop

12:00amRabu

12:00amRabu

Layankan hiburan dan maklumat tanpa henti[...]

Learn more

Layan Pagi

10:00amRabu

10:00amRabu

Momento Pagi Perlu Dilayan    [...]

Learn more

Layan Petang

2:00pmRabu

2:00pmRabu

Bersama menghitung detik kebebasan  [...]

Learn more

Layan Senjakala

7:00pmRabu

7:00pmRabu

[...]

Learn more

Layan Malam

9:00pmRabu

9:00pmRabu

Tiada yang berhenti berdetik  [...]

Learn more

#LayanKanAje Non-Stop

12:00amKhamis

12:00amKhamis

Layankan hiburan dan maklumat tanpa henti[...]

Learn more

Layan Pagi

10:00amKhamis

10:00amKhamis

Momento Pagi Perlu Dilayan    [...]

Learn more

Layan Petang

2:00pmKhamis

2:00pmKhamis

Bersama menghitung detik kebebasan  [...]

Learn more

Layan Senjakala

7:00pmKhamis

7:00pmKhamis

[...]

Learn more

Layan Malam

9:00pmKhamis

9:00pmKhamis

Tiada yang berhenti berdetik  [...]

Learn more

#LayanKanAje Non-Stop

12:00amJumaat

12:00amJumaat

Layankan hiburan dan maklumat tanpa henti[...]

Learn more

Layan Pagi

10:00amJumaat

10:00amJumaat

Momento Pagi Perlu Dilayan    [...]

Learn more

Layan Petang

2:00pmJumaat

2:00pmJumaat

Bersama menghitung detik kebebasan  [...]

Learn more

Layan Senjakala

7:00pmJumaat

7:00pmJumaat

[...]

Learn more

Layan Malam

9:00pmJumaat

9:00pmJumaat

Tiada yang berhenti berdetik  [...]

Learn more

#LayanKanAje Non-Stop

12:00amSabtu

12:00amSabtu

Layankan hiburan dan maklumat tanpa henti[...]

Learn more

Layan Senjakala

7:00pmSabtu

7:00pmSabtu

[...]

Learn more

#LayanKanAje Non-Stop

8:00pmSabtu

8:00pmSabtu

Layankan hiburan dan maklumat tanpa henti[...]

Learn more

#LayanKanAje Non-Stop

12:00amAhad

12:00amAhad

Layankan hiburan dan maklumat tanpa henti[...]

Learn more

Layan Pagi

10:00amAhad

10:00amAhad

Momento Pagi Perlu Dilayan    [...]

Learn more

Layan Petang

2:00pmAhad

2:00pmAhad

Bersama menghitung detik kebebasan  [...]

Learn more

Layan Senjakala

7:00pmAhad

7:00pmAhad

[...]

Learn more

Layan Malam

9:00pmAhad

9:00pmAhad

Tiada yang berhenti berdetik  [...]

Learn more

Layan Sosial Media

Facebook @layanasia.official
Layan
Layan02/06/2020 at 1:20pm
Bersama Triple ShopBee malam ni pastinya ada yang menarik untuk anda.

#layanmalam
#layankanaje
Layan
Layan
Layan02/06/2020 at 1:11pm
Edisi 2 Jun, Bro Aus nak ajak anda kongsikan luahan rasa dan cerita anda hari ni, ataupun nak sampaikan ucapan pon boleh, jom lah LAYAN geng!
Https://layan.asia
Layan
Layan02/06/2020 at 7:59am
Subscribe to our Youtube channel!! http://www.youtube.com/lescopaque Get up to date with our Facebook channels : Facebook: http://www.facebook.com/upinipinof...
Layan
Upin & Ipin : Fizi Minta Maaf
Subscribe to our Youtube channel!! http://www.youtube.com/lescopaque Get up to date with our Facebook channels : Facebook: http://www.facebook.com/upinipinof...
youtube.com
Layan
Layan02/06/2020 at 3:27am
Kat #LayanPagi ni, boleh mintak lagu tau! Jom request lagu feveret yang korang layan, dengan BangMan sekarang ok! Ape susah? Komen je tajuk lagu dan penyanyi kat bawah ni!
#Layan
#LayanKanAje
Layan
Layan01/06/2020 at 1:25pm
Jom bersama Bro Aus sekarang dalam #LayanMalam...meh la LAYAN sama sama! Nak smpikan luahan rasa dan ucapan, taip je terus kat ruang komen k
#Layan
#LayanMalam
#LayanKanAje
Twitter @layan_asia
02/06/2020 at 10:11am
Edisi 2 Jun, Bro Aus nak ajak anda kongsikan luahan rasa dan cerita anda hari ni, ataupun nak sampaikan ucapan pon boleh, jom lah LAYAN geng!
https://t.co/wiNW5DExnd https://t.co/O9GfzArzyf
01/06/2020 at 10:28am
Jom bersama Bro Aus kejap lg...meh la LAYAN sama sama! Nak smpikan luahan rasa dan ucapan, taip je terus kat ruang komen k
#Layan
#LayanMalam
#LayanKanAje https://t.co/tUUdRuOfuq
01/06/2020 at 7:15am
#COVID19🇲🇾 Terkini 1 Jun.
Kluster baharu. Kluster Pangsapuri Cheras. Enam positif. Semua rakyat tempatan. Punca jangkitan masih dalam siasatan.
01/06/2020 at 4:48am
Terima kasih semua supporters LAYAN yang layan show #LayanPagi dengan Bang Man tadi.. Bang Man happy dapat layan anda semua 😂 jangan lupa esok boleh #LayanPagi lagi dengan Bang Man ok?
#LayanKanAje https://t.co/XVucefDZas
31/05/2020 at 3:43am
Salam hujung minggu LAYANERZ semua! Petang ni anda tak sunyi sangat sebab kita ada Bro Aus temankan anda orait! Apa lagi? Jom LAYAN!
#LayanPetang
#Layan
#LayanKanAje https://t.co/aCLyHDXwuG

INFO & CERITA


UTAMA

0

COVID-19: Terkini 310,520 kematian, 4.6 juta kes positif

ANGKA korban akibat COVID-19 di seluruh dunia terus meningkat sebanyak 5,000 kes dalam tempoh 24 jam. Jumlah keseluruhan yang maut akibat wabak itu kini melepasi angka 310,000 kes. Menurut statistik Johns Hopkins University, tiga negara kini melepasi angka 30,000. Amerika Syarikat kekal sebagai negara merekodkan kematian tertinggi dan melepasi 88,000 kes. United Kingdom dan Itali […]


GO TO BLOG
PILIHAN EDITOR


CARTA #LAYANKANJE
  • 1

    Sembah

    Naim Daniel ft Man Keedal

  • 2

    Terlanjur Cinta

    Cakra Khan & Hael Husaini

  • 3

    Gundah

    Ernie Zakri

  • 4

    Sakit

    Achey

  • 5

    Canggung

    Wany Hasrita

Berita (Feed RSS)


Bernama

RSS BERNAMA – Malay Version

Harian Metro

RSS utama

  • 'Exit strategy' jika semua sektor dibuka dan kes masih rendah 02 June 2020
    MALAYSIA hanya boleh bersedia untuk melaksanakan 'exit strategy' atau pelan pasca krisis Covid-19 jika semua sektor dibuka dan pada masa sama jumlah kes positif kekal dua digit terendah atau satu digit. © New Straits Times Press (M) Bhd
  • Ada gerakan kembalikan Najib sebagai Pengerusi BN 02 June 2020
    ADA gerakan cuba membawa bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak sebagai Pengerusi Barisan Nasional (BN) dicetuskan kumpulan yang 'kurang senang' dengan kepimpinan Presiden Umno Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi. © New Straits Times Press (M) Bhd
  • 'Menitis air mata bila dengar kisah tebuan' 02 June 2020
    “SETIAP kali terbaca kisah kematian akibat tebuan, air mata saya akan gugur kerana teringatkan dua anak,” kata Zuriati Abdul Ghafar. © New Straits Times Press (M) Bhd
  • 200 liter asid hidroklorik tumpah atas jalan 02 June 2020
    KIRA-KIRA 200 liter sebatian kimia asid hidroklorik tumpah selepas sebuah treler di Plaza Tol Tanjung Kupang Lebuhraya Linkedua arah utara di Iskandar Puteri, pagi tadi. © New Straits Times Press (M) Bhd
  • Pulau Pinang buka semula taman rekreasi 02 June 2020
    KERAJAAN Negeri Pulau Pinang akan membuka semula taman rekreasi dengan menghadkan bilangan pengunjung dalam satu-satu masa bagi mengelak kehadiran ramai sekali gus mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan. © New Straits Times Press (M) Bhd
BH

RSS BH Online – Terkini

The Star

RSS The Star : News Feed